Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNémeth-Molnár Marianna 3000 Ft / 45 perc

Németh-Molnár Marianna angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Angolozzunk-Lets-English-104453471773779

Weboldal: https://angolmariannal.wixsite.com/website

Bemutatkozás

Miért válassz engem? Anyanyelvi környezetben tanultam a nyelvet, majd dolgoztam is külföldön, tehát vannak ismereteim a hétköznapokban használt, élő nyelvvel kapcsolatosan is. Nem csak tankönyvből fogunk tanulni, hanem igénybe vesszük az angol nyelvű rajzfilmek, sorozatok, dalszövegek, könyvek stb. segítségét is. Mindent megteszek, hogy a nyelv iránti lelkesedésemet neked is átadjam! Felsőfokú nyelvvizsgával és TEFL nyelvoktatói vizsgával rendelkezem. Céljaidnak megfelelően fogjuk felépíteni a tantervet, és a te fejlődési ütemednek megfelelően, biztos tempóban fogunk haladni. Kisgyermekes anyuka vagyok, így nem fog gondot jelenteni, ha egy dolgot többször (akár százszor is ?) el kell ismételnem… Egyeztessünk időpontot! (Jelenleg reggel 8 és délután 3 óra közötti időpontokra lehet hozzám bejelentkezni.)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 45 perc / fő

Szaknyelv: üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.