Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSeri Dávid 7000 Ft / 60 perc

Seri Dávid angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Végzettség: MBA University of Southern California, MSc Corvinus, BA Villanova University

Foglalkozás: közgazdász, angol magántanár, weboldal szerkesztő

Kor: 45 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/seridavid.englishservices

Weboldal: https://seridavid.com/

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Ha szeretnéd fejleszteni az angol nyelvtudásodat, akkor ezt most egyszerűen megteheted online órákon keresztül egy anyanyelvi szinten beszélő (számlaképes) oktató segítségével. Első alkalommal tarthatunk egy ingyenes, 30 perces beszélgetést, annak érdekében, hogy megismerjük egymást és egyeztessük az elérendő célokat.

Budapesten születtem és éltem 10 éves koromig, majd a családommal együtt az Egyesült Államokba költöztünk, ahol 30 évet töltöttem mielőtt visszatértem Magyarországra. A keleti part nagy városaiban, Bostonban és Philadelphiában sajátítottam el az angol nyelvet, amelynek köszönhetően, kivételes módon, két anyanyelvet beszélek. A szakmai hátterem itt megtekinthető: www.linkedin.com/in/seridavid.
Szeretettel várok minden érdeklődőt.

Árak:
7000 forint/60 perc
9500 forint/90 perc

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

30 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Személyre szabott oktatás

Szaknyelv: egyházi, európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, ingatlan, jogi, kereskedelmi, marketing, nemzetközi kapcsolatok, pénzügyi, számviteli, üzleti, banki

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Cambridge Assessment English, Euroexam, telc, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kőszegi György Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szerény véleményem szerint több ilyen emberre és tanárra lenne szüksége a világnak, mint amilyen Dávid. Elképesztően szerencsésnek érzem magam, hogy hozzá járhatok angol órákra. Dávid a tanítványai számára kézzelfogható, a mindennapi életben is könnyedén hasznosítható tudást ad át. Nem a szokványos angol tanár, aki nyelvtani fogalmak tárházát próbálja meg letuszkolni a torkomon, amit majd otthon hosszú órák alatt bemagolok, írok néhány mondatot, és azzal a lendülettel el is felejtem, ahogy kijöttem a nyelvvizsgaközpont kapuin. Dávid óráin mindig a gyakorlati részét fogtuk meg magának az angol nyelvnek azt, ahogyan használom azt a mindennapi életben. Rajta látszik a külföldön eltöltött 30 év, és hogy szeretetből teszi azt, amit tesz, és szerintem ettől van igazán toppon. Mindezek mellett az óráin részt venni olyan, mintha egy legjobb barátomhoz mennék meginni valamit. Érdeklődő, laza, humoros és hihetetlenül kedves ember, nagyon kellemes társaság. Több ilyet a világnak! Az egyetem húzós napjai után is olyan 2 órákat töltök el vele, hogy sokszor észre sem veszem, hogy telik az idő, már-már kvázi szórakozásnak is felfogható, mindezt úgy, hogy rengeteget tanultam és fejlődtem az utóbbi hónapok alatt. Motivál, támogat és segít, amikor elakadok. Komolyan veszi azt, amit csinál, és látszik rajta, hogy élvezi is. Nem gondolom, hogy nála különösebben probléma lenne egy nyelvvizsgára felkészülni. Azt teszi, amit nagyon kevesen tudnak, megszeretteti a nyelvet úgy, hogy élvezet legyen tanulni, és egy idő után már nem azért tanulok, mert kell, hanem mert piszkosul jó érzés. Csak ajánlani tudom mindenki számára, és tényleg csodálatos érzés, hogy ilyen emberek vannak a világon, szerintem már csak ezért is megéri nála tanulni. Nagyon köszönöm Dávid! All my respect

Papp Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon nehéz volt számomra megbízni akárkiben, és önfeledten beszélni Vele akármirôl. Ezt a gátlásomat hamar le tudtam vetkôzni, ugyanis nagyon megértô, türelmes és felkészült tanárral találtam magam szembe Dávid személyében. Felmérte az angol nyelvvel feltámasztott igényemet és ennek megfelôen kezdtünk dolgozni. Nagyon érdeklödô és felkészülten tartja az óráit. Mindig megkérdezi, hogy van-e felmerülô kérdés az elôzô témával kapcsolatban. Nagyon sokat segít a nyelvtan, szövegértés, beszéd és hallotszövegértésben. Személyreszabott (érdeklôdési körnek megfelelô) témakörök, vagy csak kötetlen beszélgetések. Nagyon örülök, hogy Dávidra találtam, mert sokat segít az angolomon, sokkal könnyebben beszélgetek angolul a munkámban, és nagyon sok passzív tudásom kezd visszajönni. Bátorít, hogy találkozzak emberekkel, és gyakoroljam minnél többet ezt a szép nyelvet. Napról napra fejlôdök Neki köszönhetôen. Bátran tudom ajánlani, aki egy lelkiismerestes tanárral szeretne tanulni, bármi is legyen a célja: utazás, munka, vagy ki szeretne költözni angolnyelvi területre.

P. Bodnár Kinga értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A kitűzött célom az angol nyelv kapcsán: Úgy éreztem az álláskeresésem során elakadtam, mert az angol nyelvtudás alap a munka világában, és én mekegtem-makogtam angolul, az interjú okozta stressz szörnyen hatott rám. Januártól kezdtünk el együtt angolozni Dáviddal és rövid időn belül waoooo kategóriás fejlődést tapasztaltam. A gátlásosságom tovatűnt, anyanyelvi szinten beszélő Nyelvtanárral beszélve rengeteget javult a szövegértésem, dolgozom a kiejtésemen, az órák vidám hangulatban telnek. Végre nem okoz rossz érzést angolul megszólalnom. Az angol órák VÉGIG angol nyelven, személyre szabottan történnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom Dávidot , hisz felkészült, kiváló English Teacher!

Puizl Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 hónappal ezelőtt kerestem fel David-et, hogy segítséget kérjek tőle a hétköznapi, mindennapos beszélt angol elsajátításában, amit jelenlegi gyenge középfokú - csupán autodidakta módon tankönyvekből felszedett - tudásomra akartam alapozni. Minden alkalommal célzott témákkal, kézzel fogható, valóban használható tudásanyaggal készült fel, és azokat a legközérthetőbb formában adta át és adja át azóta is. Lelkesedése és segítőkészsége páratlan, minden szinten ajánlom. Nem csak az anyanyelvi szintű angolja, hanem lexikális tudása is nagyon mély.