Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSeri Dávid 5000 Ft / 60 perc

Seri Dávid angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: MBA University of Southern California, MSc Corvinus, BA Villanova University

Foglalkozás: közgazdász, angol magántanár, weboldal szerkesztő

Kor: 45 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/seridavid.englishservices

Weboldal: https://seridavid.com/

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Ha szeretnéd fejleszteni az angol nyelvtudásodat (amerikai angol változatban), akkor ezt most egyszerűen megteheted Skype (vagy Zoom) órákon keresztül, vagy akár személyesen Budapesten, egy anyanyelvi szinten beszélő (számlaképes) oktató segítségével. Első alkalommal tarthatunk egy ingyenes, 30 perces beszélgetést, annak érdekében, hogy megismerjük egymást és egyeztessük az elérendő célokat.

Budapesten születtem és éltem 10 éves koromig, majd a családommal együtt az Egyesült Államokba költöztünk, ahol 30 évet töltöttem mielőtt visszatértem Magyarországra. A keleti part nagy városaiban, Bostonban és Philadelphiában sajátítottam el az angol nyelvet, amelynek köszönhetően, kivételes módon, két anyanyelvet beszélek. A szakmai hátterem itt megtekinthető: www.linkedin.com/in/seridavid.
Szeretettel várok minden érdeklődőt.

Árak:
5000 forint/60 perc, 7000 forint/90 perc (heti 1, vagy 2 alkalom)
4500 forint/60 perc, 6500 forint/90 perc (heti 3+ alkalom)

Oktatás helyszíne

Otthon 2. kerület, Zugliget

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

30 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Személyre szabott oktatás

Szaknyelv: egyházi, európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, ingatlan, jogi, kereskedelmi, marketing, nemzetközi kapcsolatok, pénzügyi, számviteli, üzleti, banki

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Puizl Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 hónappal ezelőtt kerestem fel David-et, hogy segítséget kérjek tőle a hétköznapi, mindennapos beszélt angol elsajátításában, amit jelenlegi gyenge középfokú - csupán autodidakta módon tankönyvekből felszedett - tudásomra akartam alapozni. Minden alkalommal célzott témákkal, kézzel fogható, valóban használható tudásanyaggal készült fel, és azokat a legközérthetőbb formában adta át és adja át azóta is. Lelkesedése és segítőkészsége páratlan, minden szinten ajánlom. Nem csak az anyanyelvi szintű angolja, hanem lexikális tudása is nagyon mély.