Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBaqais Dávid 4000 Ft / 60 perc

Baqais Dávid angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Kor: 25 éves

Bemutatkozás

C2-es Cambridge nyelvvizsgával, angol szakos alapdiplomával és angol nyelvű, nemzetközi egyetemen szerzett társadalomtudományi mesterdiplomával, illetve külföldi fordítói tapasztalattal rendelkezem. Természetesen felkészítek nyelvvizsgára, érettségire minden szinten, a tanuló igényeihez szabva. Különösen szeretem - az erre fogékony - diákjaimnak átadni az autentikusabb, természetes, de igényes nyelvhasználat finomságait különböző médiumokon keresztül (videók, cikkek, podcastek), hogy ne "Hunglish" dolgok hagyják el a szájukat, illetve foglalják le az agyukat. Továbbá bölcsészet- vagy társadalomtudományi témákban, felsőoktatási kontextusban is nagyon szívesen segítek a nyelvfejlesztésben. Az online oktatás preferált, de ha szükséges, házhoz is megyek Budapesten (plusz 1000 Ft ellenében). Várom üzeneted, ha rezonáltak veled a fentiek bármilyen módon! Az első - ingyenes - 30 perces találkozón pedig megnézhetjük, megvan-e a közös hang és illek-e céljaidhoz.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Célnyelvi civilizáció

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.