Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBárány Brigitta 3300 Ft / 45 perc

Bárány Brigitta angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: +3620-9236-002

Oktatási tapasztalat: 22 év

Végzettség: Főiskola

Kor: 42 éves

Bemutatkozás

Mivel több, mint 20 éve tanítok és felkészítek bármilyen általános vagy gazdasági közép és felsőfokú nyelvvizsgára (IELTS, TELC, Kitex, Euro és EuroPro, Zöld Út, GazdálKODÓ, BGE stb.) illetve érettségire, ezért pontosan tudom, hogy mire kell hangsúlyt fektetni:
- szükséges és elégséges nyelvtan,
- szókincsbővítés szövegkörnyezetből,
- nyelvvizsgák esetében stratégia kidolgozása,
- és ami a legfontosabb, hogy sokat segítek abban, hogy legyen bátorságod egyáltalán megszólalni.

Számos esetben az iskolai keretek túl sokat foglalkoznak a nyelvtani elemekkel és keveset a szituációs beszélgetésekkel. Ennek pont az ellenkezőjét csinálom.

Várom jelentkezésed akár e-mail-ben akár telefonon!

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Szaknyelv
Szaknyelv: gazdasági, irodai, kereskedelmi, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Biszak Gabriella értékelése

Értékelés időpontja: 2018 szeptember 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon hálás vagyok Briginek azért, hogy megmutatta nekem, hogy lehet nyelvet tanulni másképpen is. Sok rossz tanár és feladott tanulási kísérlet után, megtaláltam a legjobb nyelvtanárt. Mindig féltem megszólalni angolul, sőt még le is blokkoltam ilyen helyzetekben. Korábban amikor órára mentem mindig rettegtem, hogy mi lesz. Majd részt vettem az első órán amit Brigi tartott és éreztem, hogy ez más lesz. 1,5 év alatt felkészített egy középfokú gazdasági nyelvvizsgára, amelyet olyan jó eredménnyel sikerült teljesítenem, amiről korábban csak álmodtam. Szóval ha türelmes, maximálisan felkészült és nagyon kedves tanárt keresel és fontos hogy nyugodt, jó hangulatban teljen a felkészülésed akkor csak ajánlani tudom Őt :)

Dutka Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2017 március 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Brigi számomra az angoltanárok gyöngye, az igazi diplomamentő. Már az első találkozásunkkor is szimpatikus volt. Lenyűgöző az energiája és a pozitív kisugárzása, a diákokhoz való hozzáállása, segítőkészsége. Úgy kerületem hozzá, hogy több év angol tanulás után sem mertem megszólalni. Neki sikerült elérnie, hogy 4,5 hónap alatt sikeres középfokú szaknyelvi nyelvvizsgát tegyek. A titok abban rejlik, hogy logikusan felépített váz szerint halad a célig, az órák beszédközpontúak, így az önbizalomhiány hamar köddé válik. Teljes szívemből csak ajánlani tudom!

Babits Sára értékelése

Értékelés időpontja: 2016 május 20
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Brigi sikeresen készített fel angol B2 Telc nyelvvizsgára (elsőre sikerült!!!). A kezdetektől fogva könnyen ráhangolódtunk egymás stílusára, örömmel jártam hozzá. Nagyon szimpatikus volt számomra, hogy személyre szabott munkatervet követtünk végig (a messzemenőkig szem előtt tartva, hogy miben kell igazán fejlődnöm). Brigi nagyon jól ismeri a vizsgák felépítését, menetét és feladatait, nekem ez nagyon nagy előnyt jelentett, hiszen így már rutinból végezhettem el a feladatokat a vizsgán. Természetesen a nyelvvizsga összes (szóbeli, írásbeli, magnó) feladattípusát óráról órára gyakoroltuk! Mindig pontosan kezdődtek az órák és sosem maradt el egy sem! Brigi lelkes tanár, szereti a munkáját és ezt érezni is lehet! :) A befektetett munka, idő és pénz abszolút megtérült! Mindenkinek szívből ajánlom! :)