Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKroon Chilla 4500 Ft / 60 perc

Kroon Chilla angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36317816581

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Tanar/Egeszsegugy/Turizmus

Facebook oldal: https://youtu.be/P5zF-0YBwo8

Weboldal: http://englishclasses.strikingly.com

Bemutatkozás

General and specific English - Szemelyes/ONLINE;
Szaknyelv, szakdolgozat, szakvizsga, tézis, interjú felkészítés, gimnazisták és egyetemisták szamara.
English classes online and in Budapest. I have extensive experience in exam preparation (FCE, IELTS, TOEFL, CAE), CV and interview preparation, specializing in Business and academic English with a professional background in Public Health, Environmental Health, Business and Health Sciences.
My classes are communicative and visual, I don't use books unless its absolutely necessary. Audio and visual materials are available via dropbox and email that I send to my students and client.
Classes at your home/office 1000 Ft extra per class provided its within 35mins from my base.
**Hazhoz jovok 35-40 perc utazas, 1000FT extra**
chilla.europe@gmail.com

Oktatás helyszíne

Otthon Buda

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

30 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Ausztrál angol, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés
Szaknyelv: betegápolási, diplomáciai, európai uniós, idegenforgalmi-vendéglátóipari, kereskedelmi, marketing, nemzetközi kapcsolatok, orvosi, pénzügyi, pszichológiai, üzleti

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Érsek Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A 15 éves fiamnak kerestem - és találtam meg a LEGJOBB angoltanárt Chilla személyében. Elsősorban a beszédkészségét szerettem volna fejlesztetni a középiskolai felvételik előtt, ami Chilla fantasztikus óráin tökéletesen sikerült is: mostanra gond nélkül, folyamatosan, bármilyen témában elbeszélget és nem mellesleg B2/C1 szintre jutott el. Az új iskolában (gimiben) megírt előzetes szintfelmérő után azt mondták a tanárok, hogy nem voltak felkészülve ilyen szintű nyelvtudásra, ezért a teszt túl könnyű volt neki... :) Chilla órái közvetlen hangnemben, jó hangulatban, mindenféle tankönyvszagú poroszosságtól mentesen zajlanak, változatos témákról. A digitális bennszülött fiamnak tökéletesen bevált a skype-os tanulás, ahogy az online házi feladatok at is nagyon élvezte - mindenféle témában youtube videókat nézett meg és azokat beszélték meg, dolgozták fel. Chilla tapasztalata és kiváló pedagógiai érzéke a tanítványra hangolódás maximális képességével és nyitott, melegszívű személyiségével társul - nem ismerek hozzá fogható angoltanárt. Minden dicséret és pozitívum, ami a többi értékelésben is olvasható, igaz! :) A nyári szünet után folytatjuk Vele, talán egy új nyelvbe is belekezdve - ahogy javasolta. :) ...És én is csak Vele tudom elképzelni, hogy újraélesszem a porosodó nyelvtudásom! :)

Hosszú Attila értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hmmm, mit is mondjak? Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a legklasszabb tanár, akivel valaha tanultam, és nem csak mint tanár, hanem mint EMBER is egészen különleges. Az órák alapvetöen beszéd központúak, én kifejezetten ilyet kerestem. Gyorsan tellik az idö az órákon, mindenféle témában otthon van. Felkészült, és türelmes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Tóth Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csillára ezen oldalon találtam rá. Két tanárral beszéltem és mentem el próba órájukra, de nem éreztem vagy az összhangot vagy az időbeli rugalmasságot. Intenzív tanuláshoz kerestem tanárt, heti többszöri találkozóval, mert a személyes órák híve vagyok. Ekkor hívtam fel Csillát. Első kávézóban megejtett találkozónkon elmondtam az elképzeléseimet (csak reggelente érek rá, heti többszöri alkalom, honnan-hova akarok eljutni tudásban). Minden kérdésemre korrekt választ adott pár napon belül. Ezen első találkozón éreztem, hogy nem csak egy újabb tudását átadni próbáló tanár lesz az életemben hanem, hogy emberileg is maximálisan tisztelni tudom. Egy éven keresztül jártam Hozzá reggelente és ezalatt "Beginner" szintről eljutottunk az "Upper-Intermediate" szintre. Első megérzésem maximálisan beigazolódott a tanulással eltöltött idő alatt. Mind szakmailag, mind emberileg nagyon kompatibilis volt a személyiségemmel. Az órák vidáman, célorientáltan és hatékonyan teltek, intelligensen keveredett a szakmaiság és a barátság. Felkészültsége, hozzáállása, segítőkészsége, tanári kompetenciái és személyisége alapján mindenkinek csak ajánlani tudom. A túlságosan részletes dicséretet mellőzve három gondolattal zárnám: 1. Egy éve teljesen kezdő voltam, ma nem okoz gondot angol nyelvi környezetbe utaznom és ott kommunikálni. 2. Lett egy jó barátom 3. Best language teacher I’ve ever had Köszönöm.

Szabó Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2018 február 16
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak ajánlani tudom! Chilla nagyon rutinos oktató. Az órák mindig jól felépítettek, változatosak és érdekesek. Nagyon kedves, rugalmas és figyelmes, mindig jó hangulatban tanulunk. Világosan és érthetően tanít! Nagyszerű ember, örülök, hogy megismertem!

Gyöngyi Madai értékelése

Értékelés időpontja: 2017 június 1
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A valaha volt legjobb angol tanárom.. Az oráink könnyed baráti hangulatban telltek.. Nagyon sokat segitett hogy szinesiteni es szelesiteni tudjam a mar meglévo tudasom. Mindenkinek csak ajanlani tudom:)

Norbert Takacs értékelése

Értékelés időpontja: 2017 május 23
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hi Everyone, Well, hol is kezdjem?! Nagyon közvetlem ember, könnyen meg lehet vele találni a hangsúlyt és minden témában érdekelt. Bármilyen témát hoztam fel egy egy órán,ő nagyon lelkesen állt hozzá. Külföldön tanlok, és segítségétet nyujtott a szakdolgozatom megírásánál, átfogalmazásánál. Mind nyelvtanilag nagyon felkészült, mint pedig szóhasználatban egyaránt. Bármikor lehet keresni kérdésekkel, és ő nagyon szivesen szivből segít. Csak ajánlani tudom. És nem csak mint angol tanárként hanem jó barátként is. Have a great day :D

Chilla reakciója: Koszonom Norbi! Az egyik kedvenc tanulom - now baratom :)
 

Voicsek Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2017 május 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Chilla nagyon kedves, segítőkész, rugalmas, mindig főzött nekem télen mézes teát, tavasszal pedig limonádét csinált :) Általában Nála tanultunk nagyon barátságos, modern környezetben videók, hanganyagok segítségével is, most pedig online folytatjuk, hogy elköltöztem egy másik városba :)

Chilla reakciója: Szivesen! :)
 

Szecskó Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2017 május 5
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Chillára itt, ezen az oldalon találtam rá nem sokkal azelőtt, hogy elhatároztam, nyelvvizsgát teszek. Azért választottam őt, mert kíváncsi voltam, hogy a sok pozitív értékelés vajon igaz-e róla. Nos... minden szó igaz! :) Ami nekem nagyon tetszett az órákban az az volt, hogy azt tanultuk, amit kértem, és nem untatott olyanokkal, amikkel tisztában voltam. Emellett addig biztatott, amíg újra meg mertem szólalni angolul, ami 10 év hallgatás után elég nagy áttörés volt. A legnagyobb segítség azonban az volt, amikor nyelvvizsga előtt egy héttel bepánikoltam, mert nem tudtam, hogy hogyan kezdjek hozzá az egyik feladat begyakorlásához, de Chilla azonnal talált egy időpontot, hogy találkozzunk és mindent részletesen elmagyarázzon, így végül magabiztosan vágtam neki a nyelvvizsgának.

Hadfi-Tamás Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2016 október 10
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Chilla nagyon rugalmas, közvetlen és türelmes. Olyan mintha a barátnőm tartana angolórát nekem. Az órák nagyon érdekesek, hasznosak és vidámak. Angoloztunk már személyesen és skypeon is. Egyik esetben sem csalódtam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam.

Pintér Nóra értékelése

Értékelés időpontja: 2016 október 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Chilla-val az órák mindig nagyon érdekesek és hasznosak, rendszerint remek hangulatban és gördülékenyen telnek úgy, hogy észre sem veszem ahogy eltelik az idő. Jól felkészülten érkezik, és kifejezetten élvezem az egyes témákat és feladatokat, amiket gondosan előre kitalál. Bármilyen kérdéssel vagy problémával fordulok hozzá, segítőkészen elmagyarázza úgy, hogy megértsem. Nagyon sokat beszélünk, melynek során figyel a szókincsem fejlesztésére és a nyelvtani hibák kiküszöbölésére is. Sokat segített már eddig is, hogy a régi tudásom ismét felszínre törjön, ezért természetesen folytatom vele az elkezdett munkát. Csak ajánlani tudom!!!

Dakos Edit értékelése

Értékelés időpontja: 2016 szeptember 20
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Chilla fantasztikus órákat tartott, amiknek köszönhetően újra magabiztosan tudom használni a nyelvet. A sok beszélgetés mellett, mindig ügyelt arra, hogy szókincsem még jobban kiteljesedjen, sok olyan plusz anyagot kaptam, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy akár egyedül is tudjak gyakorolni. Semmi feszengés, önfeledt, laza órák, játékos nyelvtanulás.

Chilla reakciója: Kedvenc tanulom!!!!!!! :)
 

Tiboldi Tünde értékelése

Értékelés időpontja: 2016 szeptember 1
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csilla óráiról csak pozitívat tudok mondani. Mindig felkészült volt, célzottan vettük át a problémás részeket, rengeteget fejlődtem mellette. Sok plusz anyagot kaptam, hogy egyedül is tudjak gyakorolni. Az órák beszédközpontúak, ugyanakkor változatosak voltak (képeket, videókat és hanganyagokat is használtunk). Csak ajánlani tudom!

Mezei Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2016 május 15
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Chillával a közös tanulást kb 1,5 hónapja kezdtük el. Órái mindig érdekesek, érthetőek. Nagyon sok cikket,videót,feladatlapot küld óra előtt,közben és utána is.Chilla rugalmas,lendületes,segítőkész és szuper angol tanár! Mindenkinek őszintén ajánlom!

Szalai Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2016 május 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy eve tanulok nala, kezdetben eloben aztan skypon. Mindig kedves es nyitott. Elotte nem szerettem angolt tanulni, azota inkabb van kedvem es meg is merek szolalni, mivel a hasznalhatosagot tartja szem elott. Az orak jo hangulatuak es valtozatosak.

Zombori Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2016 május 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Két középiskolás gyermekemet oktatja Chilla lassan egy éve. Nem kis türelem kell hozzájuk, kamaszok, de ő mindig szeretetteljesen és segítőkészen áll hozzájuk. Fantasztikus a lendületes, lelkes stílusa, ahogy irányítja és szervezi az órát! Rengeteg anyagot küld előre, hogy felkészülhessenek a gyerekek, de óra közben is izgalmas videók, cikkek, animációk röpködnek, nehogy lankadjon a figyelem. Irigylésre méltó az a kisugárzás, amivel nem csak a nyelvet, de a nyelvtanulás szeretetét is át tudja adni. Mindnekinek teljes szívből javaslom.