Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDe Jong Nikoletta 3500 Ft / 60 perc

De Jong Nikoletta angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok

Bemutatkozás

Kommunikációs főiskolai végzettséggel rendelkező angol magántanár vagyok.A főiskolát követően 4 évvel ezelőtt kerültem külföldre ahol anyanyelvi tanároktól sajátítottam el az angol tudásomat Felsőfokú angol nyelvvizsgával(TOEFL) és mellette tanári képesítéssel is rendelkezem, amit itt Hollandiában a British School- on keresztül sajátítottam el.
Több éve élek külföldön és a holland mellett az angol nyelvet napi szinten használom.
Az én oktatási módszerem főleg a nyelvhelyességre és kommunikációra irányul. Számomra nagyon fontos volt a képzés során hogy megtanultam hogyan készíthetem fel a diákjaimat saját, személyre szabott oktatással.

Az óráim során minél nagyobb teret engedek, hogy a diák kibontakozhasson és biztonsággal kommunikáljon már a kezdetektől fogva, miközben megbeszéljük milyen hibákat vétett akár kiejtésben akár a nyelvtanban.
Az első óra alkalmával felmérem hogy milyen szinten van a tanuló és ehhez képest építjük fel az órákat, a kívánt cél eléréséhez.Az alapfoktól egészen a felsőfokig vállalok diákokat, minden korosztályban.Saját angol könyvekkel és angol nyelvvizsgákra való kiegészítő feladatokkal is rendelkezem.Akár külföldi egyetemen szeretnél tanulni.

Várok mindenkit sok szeretettel.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Malya Kinga értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Niki a legtürelmesebb angol tanár akivel eddig találkoztam. Mindig izgalmas és érdekes feladatokkal készül nekem, tájékozott, bármilyen témáról lehet vele beszélgetni, mellette pedig nagyon rugalmas, segítőkész is egyben. Mindenkinek ajánlom, aki észrevétlenül és vidáman szeretne sokat fejlődni. :)