Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFutász Réka 6000 Ft / 60 perc

Futász Réka angol tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 24 év

Végzettség: ELTE angol-latin szak

Weboldal: acethatthesis.com

Bemutatkozás

Angol íráskészség fejlesztése, publikációs tanácsadás.

Ha leendő vagy jelenlegi karriered során rendszeresen kell angol nyelven publikálnod, hosszú távon jó befektetés, ha angol íráskészséged maximális szintre tudod fejleszteni. Így szélesebb olvasóközönséggel tudod megosztani szakdolgozatod/tudományos cikkeid/elemzéseid/disszertációd, és rangosabb nemzetközi folyóiratokban is nagyobb eséllyel publikálhatsz.

Több mint húsz éve dolgozom olyan diákokkal, oktatókkal és kutatókkal, akiknek nem az angol az anyanyelve, de a tudományos munkájukhoz magas szinten kell tudniuk angolul kommunikálni. Gyakran találnak meg olyan karrierjükben már előrehaladottabb kutatók is, akik eddig inkább magyarul vagy másik idegen nyelven (németül, franciául, stb.) publikáltak, de az elmúlt években egyre inkább elvárás lett feléjük, hogy nemzetközi folyóiratokban rendszeresen angol nyelven is publikáljanak.

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Tárgyalásra felkészítés, Tudományos szövegírás

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.