Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHorvai Ferenc 4500 Ft / 45 perc

Horvai Ferenc angol tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 22 év

Bemutatkozás

Egy kis anekdotával kezdeném soraimat. Ha valaki azt mondja nekem tinédzser koromban, hogy angoltanár leszek, biztosan jót nevetek rajta. Stand- up komikus, az passzolt volna. Mégis, a legnagyobb felfedezések sokszor véletleneken múlnak. Nos, így lettem én angoltanár. Két felejthetetlen év londoni bébiszitterkedés után Anyukám azt mondta: “Fiam, kell egy papír!” Mivel a matek és a történelem nem tartozott a legerősebb és legkedveltebb tárgyaim közé, angolul meg egész tűrhetően tudtam megnyilatkozni (ekkor sikerült CPE nyelvvizsgát tennem), nem volt kérdés, milyen papír lesz ebből. Hatalmas buli volt az az időszak, egyik legjobb dolog az életemben, és a végén jött a sokk: imádtam a gyakorlatot, amikor iskolákban tanítottunk.

Az élet úgy hozta, hogy 22 év után ismét Angliában vagyok és az iskolapadban ülök. Első kiruccanásom eredményeképpen ez a fantasztikus nyelv lett az életem, és máig ez nem is változott. Kicsit megkésve bár, de törve nem (elnézést az idézetért), úgy éreztem, hogy eljött az idő a továbbképzésre, mivel rengeteget fejlődött a nyelvoktatás elméleti tudománya, mióta utoljára igazán mélyrehatóan foglalkoztam vele. Kiderült, hogy életem egyik legjobb döntése volt. Kedvenc területem a fonetika és fonológia, nevezetesen, hogy hogyan és hol képezzük a hangokat, a kiejtés törvényszerűségei és a különböző akcentusok és dialektusok.

A 22 év alatt otthon nem unatkoztam, nem is tudnám felsorolni, hogy mennyi helyen dolgoztam, szóval a teljesség igénye nélkül: HM, VPOP, SZIE, Kodolányi János Egyetem, IBS, Edutus Főiskola, Vodafone, Magyar Telekom. Tanítottam általános, üzleti, katonai, telekommunikációs és ingatlan szaknyelvet. Emellett 16 évig voltak magántanítványaim és 12 évig készítettem fordításokat üzleti, marketing, jogi és ingatlan területeken. Fordítottam film forgatókönyveket is. Az egyetemeken a diákok felkérésére javítottam disszertációkat, beadandó dolgozatokat, stb. (proofreading)

Írhatnám, hogy az én óráimon kötetlen hangulat lesz, meg tanulni fogsz, miközben szórakozol, blablabla. De nem! Egy tanár sem tud bármilyen tanulóval hatékonyan tanulni, az én véleményem szerint. Gondolj csak vissza az iskolás évekre. Volt olyan tanár, akit mindenki imádott?

Jelentkezz be az első órára, és meglátjuk, hogy tetszik-e. Az első óra mindig ingyenes, és minden kötelezettség nélküli.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

7 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés
Szaknyelv: értékesítési, gazdasági, katonai, kereskedelmi, marketing, média és kommunikáció, nyelvészeti, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.