Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNémeth Olívia 4500 Ft / 45 perc

Németh Olívia angol tanár

Hol tanít: Budaörs

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 25 év

Végzettség: Angol nyelvtanár

Foglalkozás: Angol nyelvtanár

Kor: 45 éves

Bemutatkozás

Angoltanítás, kommunikáció fejlesztés, nyelvtani rendszerezés, nyelvvizsgára, emelt szintű érettségire felkészítés több mint 20 év tanítási gyakorlattal rendelkező, nyelvterületen is élt, angol szakon végzett, diplomás, eredményorientált, türelmes, barátságos nyelvtanárnőnél.
Órák online & személyesen is elérhetőek.
Manapság egyre fontosabb szerepet kap legalább egy idegen nyelv társalgási szintű elsajátítása. Az élet minden terén megmérettetéseink során előny a magabiztos angol nyelvtudás.
Önöknek lehetősége van az óráimon egy gyakorlatorientált, kellemes hangulatú óra eltöltésére, melynek fókuszpontjában a magabiztosság megteremtése, és a problémamegoldás képességének fejlesztése áll.
Nálam hatékony, sokat próbált, bizonyított módszerekkel tanulhat, ahol garantált a gyors haladás és teheti mindezt barátságos és nyugodt környezetben.

Ha kommunikáció-fejlesztésre van szüksége, változatos, életszerű, szókincs fejlesztő szituációs gyakorlatok, témák, történetek segítségével megtanítom Önt reagálni számtalan gyakori és váratlan élethelyzetben, így képes lesz folyékonyan és választékosan, nyelvtani hibáktól lehetőleg mentesen elbeszélgetni számtalan témáról munkahelyi és baráti környezetben egyaránt.

Amennyiben a nyelvtannal vannak gondjai, nyelvtani rendszerező
óráimon, gyakorlati feladatok segítségével világossá és érthetővé teszem az eddig problémás területeket.
Meg fogja érteni és képes lesz használni az igeidőket, gyakran használt nyelvtani szerkezeteket és hamar látni fogja az egyes nyelvtani témák közötti összefüggéseket.

A hozzám forduló tanítványok többsége a használható nyelvtudáson túl sikeres nyelvvizsgát is szeretne tenni, így az elmúlt több mint 20 év során ezen a területen is nagy gyakorlatra tettem szert.

Ha Ön egy megbízható, elhivatott, szakmáját szerető és gyakorló nyelvtanárt keres, megtalálta akire szüksége van.
Hiszem, hogy az eredményes tanulás egyik alappillére a tanár személyisége és elhivatottsága, ám ugyanilyen fontos a tanuló akarata, hozzáállása, kitartása. Amennyiben a két oldal egyensúlyban van, akkor a siker biztosan nem marad el.

Szeretettel várom minden tanulni vágyó jelentkezését! ?

Oktatás helyszíne

Budaörs

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat.

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Íráskészség fejlesztése, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Személyre szabott oktatás

Szaknyelv: gazdasági

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.