Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSalamon Ágota 6500 Ft / 45 perc

Salamon Ágota angol tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 37 év

Végzettség: Egyetem MA + Szakvizsga

Foglalkozás: Nyelvtanár, mentorpedagógus

Kor: 57 éves

Weboldal: https://vac.piarista.hu//koszonjuk-salamon-agota-munkajat

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanulók!

Hiszek a személyes figyelem, igényes munka és örömteli tanulás fejlesztő erejében!

Tapasztalatom
Gimnáziumban és magán nyelvoktatásban szerzett 37 éves pedagógiai, nyelvtanári és vizsgáztató tanári tapasztalatommal nagy örömmel fordulok felnőtt tanítványaim felé is, hiszen ma már mindenki az Élethossziglan tartó tanulásról beszél! A nyelvtanulás vizsgaközpontú követelményein túl, felnőttként új nyelvi célok jelenthetnek kihívást és sikerélményt munkánkban, családunkban, külföldön.

Egyéni, innovatív módszerek
Természetes, hogy más személyiséggel és célokkal, más-más tanulási szokásokkal, nehézségekkel és erősségekkel érkezik minden tanulni vágyó. Az elmúlt évtizedek során számtalan tanulási utat próbáltam ki, de szívesen alkalmazok és találok ki új, innovatív módszereket is, amelyek a leghatékonyabban segítik diákjaimat, hogy sikeresen érjék el céljaikat!

Órajegy
Lehetnek olyan időszakok az életben, amikor nehéz minden héten egy állandó időpontra elköteleződni, de mégis jó lenne időnként gyakorolni, beszélni, szinten tartani a meglévő tudást. Megoldás az ÓRAJEGY!
Ez a rugalmas szervezés egyik héten akár többször is lehetőséget adhat angolórára, ugyanakkor lehetnek hetek, amikor egyáltalán nincs óra. A megfelelő időpontokat közösen egyezteti a tanuló és tanár az órák előtt.
Feltétele legalább alapszintű, de ideálisan középhaladó, haladó szintű nyelvtudás, hiszen gyakorlásról, tudásunk szinten tartásáról van szó. A magasabb szintű tudás eléréséhez rendszeres órákra és rendszeres tanulásra van szükség.
Az órajegy ára a hirdetésben szereplő óradíj + 10%.

Konzultáció
Szakvizsgázott mentorpedagógusként 15 éven keresztül vezettem angol szakos egyetemi hallgatók középiskolai tanítási gyakorlatát. Szívesen vezetek egyéni vagy kiscsoportos konzultációt, módszertani-vagy esetmegbeszélést is. Konzultációs csoportlétszám: 1-6 fő. Kedvezményes csoportos konzultációs tandíj egyéni megbeszélés szerint.

Óralehetőségek: hétfőtől csütörtökig 7.00-19.00 a szabad óráktól függően

Referencia, további információ munkámról: https://vac.piarista.hu//koszonjuk-salamon-agota-munkajat

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 4500 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 3500 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 2800 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Senior (50+) oktatás, Személyre szabott oktatás

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: Euroexam, ECL, Origó, Corvinus, LanguageCert, társalKODÓ, IELTS

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Pászthory Erzsébet értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 6
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Olyan tanárt kerestem, aki rendszerezetten, ugyanakkor élvezetesen tanít, és Ágota személyében megtaláltam. Haladó szinten vagyok, nagyon élvezetes beszélgetéseink vannak, ugyanakkor az óráira tudok készülni is, naponta foglalkozom a nyelvvel, mert élvezem. A szókincsem, nyelvtanom és beszédkészségem is sokat javult, mióta vele tanulok. Az órák baráti légkörben telnek, stressznek az árnyéka sincs. Az online munkafüzet és leckekönyv nagyon hasznos, hasonló módszerrel még nem találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ágota reakciója: Köszönöm szépen! Számomra is hasonlóan élvezetesek az óráink, hozzáállásod és fejlődésed pedig rendkívül inspiráló!
 

Zelei Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 28
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Külföldi tanulmányútra való jelentkezéshez rövid határidővel kellett nyelvvizsgát szereznem. A tanárnő kedvességének, segítőkészségének, de főleg a szint sürgős (két hónapon belüli) megszerzéséhez való alkalmazkodásának köszönhetem a kimondottan sikeres nyelvvizsgát és a fantasztikus tanulmányutat Rómában. Minden korcsoportnak, minden célkitűzéshez szeretettel ajánlom!

Ágota reakciója: Köszönöm, Dani! További sok fantasztikus lehetőséget kívánok a jövőben is az angol nyelvvel!
 

Takács Zsófi értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindig nagy örömmel mentem az órákra, mert soha nem kellett attól tartanom, hogy leszúrást kapok, ha esetleg valamivel nem készültem el időben, vagy nem volt tökéletes a feladat. Nagyon jó hangolatú órák voltak, Ágota mindig figyelembe vette a kéréseimet, rengeteg féle feladattal lepett meg, (csak az Ödönkéset nem szerettem :), soha nem volt unalmas vagy egysíkú! Továbbra is maradok nála, mert abszolút megbízható és motiváló számomra, pedig én is elmúltam már 45. Nagyon sokat köszönhetek neki, hogy az utóbbi 2 évben ennyit fejlődtem! Csak ajánlani tudom!

Ágota reakciója: Köszönöm, Zsófi! Csak gratulálni tudok a kitartásodhoz és fejlődésedhez!
 

Utassy Ilona értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágota előbb a gyerekeimet tanította, aztán hamarosan én is kedvet kaptam tőlük a tanuláshoz. Sok éve nem használtam az angolt, így teljesen az alapoktól indultunk újra. Nem hiszem, hogy 50 felett már nem lehet nyelvet (vagy bármit) tanulni, de abban, hogy ezt ennyire élvezem is, egészen biztos, hogy kiemelt szerepe van Ágotának. Miután felmérte, hogy milyen szinten vagyok, egészen egyedi és testre szabott módszert dolgozott ki a tanításomra, ami a tudásszint mellett maximálisan figyelembe vette az elfoglaltságomat, az érdeklődésemet és a saját célkitűzéseimet. Minden órán teljes mértékben jelen van, mindig készül valami újjal. Kedves, vidám és segítőkész személyisége miatt az órák nem csak nagyon hasznosak, de szórakoztatóak is. Saját tapasztalataim alapján ajánlom őt nem csak diákoknak, hanem felnőtteknek és idősebb korban nyelvtanulásba kezdőknek is.

Ágota reakciója: Köszönöm szépen! Nekem is öröm együtt tanulni!
 

Csiky Villő Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágota volt 8 évig az angoltanárom gimnáziumban, és azt kell mondjam, nem is járhattam volna jobban. Végtelenül kedves és türelmes volt, ugyanakkor megkövetelte tőlünk a figyelmet és az energiát. Érthetően és érdekesen magyaráz, és emellett valahogy arra is volt energiája, hogy mindünkre külön odafigyeljen, és mindenkit megismerjen. Neki köszönhetően beleszerettem az angol nyelvbe, és azóta is azzal foglalkozom. Összefoglalva: akármilyen céllal keresel angol tanárt, a legjobb helyen jársz.

Ágota reakciója: Köszönöm, Villő!