Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVánya Krisztina 4000 Ft / 60 perc

Ványa Krisztina angol tanár

Hol tanít: Veresegyház

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Középfok, Felsőfok

Telefon: 205419614

Oktatási tapasztalat: 32 év

Végzettség: angol tanári diploma

Foglalkozás: angol tanár és fordító

Kor: 55 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/korszava/

Bemutatkozás

Szeretnél angolt tanulni valakitől, akinek diploma, több mint 30 év tapasztalat és 10 év anyanyelvi ország van a háta mögött? Keress meg! Tanítok Veresegyház és Erdőkertes körzetében, és online is vállalok órákat.

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Veresegyház, Erdőkertes

Egyéb

10 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Ausztrál angol

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szekér Alíz értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

16 éves diákként rengeteg nyelvtanár tanított már az iskolában, de egyiknél sem fejlődtem annyit, mint Krisztina óráin. Nem csak aktív tudást adott, hanem önbizalmat és közben meg is szerette velem az angol nyelvet. Óráira örömmel megyek, sosem unatkozom, mivel rengeteg érdekes témát és feladatot ad. Ami az elsőre megfogott benne a humora mellett, hogy csak angolul beszélünk egész órán. Sok korábbi nyelvtanárom, ha esetleg egy szót nem értettem, akkor magyarul megmondta a jelentését, de Krisztina mindig angolul írja körül az adott szót. Ezzel nemcsak bővíti a szókincsemet, hanem a kreatív gondolkodásmódomat is fejleszti. Mindemellett Krisztina remekül és alaposan felkészített a középfokú nyelvvizsgámra is. Bárkinek szívesen ajánlom, aki az angol nyelvtudását hatékonyan szeretné fejleszteni.

Farkas István értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyugdíjasként, középfokú nyelvvizsgával a tarsolyomban azért kerestem angol tanárt, hogy az aktív időszakomban megszerzett tudást ne hagyjam veszendőbe menni. Krisztina a nyelvi készségeim alapos feltérképezése után jól felépített stratégia mentén látott hozzá az egyes részkészségek (szókincs, beszéd- és fogalmazási készség, érvelési és vitakészség stb.) fejlesztésének, illetve a nyelvtani ismeretek bővítésének. Örömmel vettem részt a változatos módszerekkel felépített, beszédközpontú foglalkozásokon. Különösen kedveltem azokat a sajátos angol humorral fűszerezett rövidfilmeket, amelyekben anyanyelvi színészek mutattak be különféle beszédhelyzeteket. A film megtekintése után kérdésekkel irányított párbeszédes formában dolgoztuk fel a látottakat, hallottakat. Emellett hasznosnak gondolom azokat a hang- és video anyagokat is, amelyeken nem anyanyelvi szereplők beszéltek, hiszen nem árt arra is felkészülni, hogy a különféle társalgási helyzetekben nem csak natív beszélgetőpartnereink lehetnek. Összességében Krisztinát széles körűen tájékozott, jól felkészült, lelkiismeretes tanárnak ismertem meg. Ezért jó szívvel merem Őt ajánlani bárkinek, aki a nyelvtudását szeretné fejleszteni.