Angol magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVáradi Dóra 3500 Ft / 45 perc

Váradi Dóra angol tanár

Hol tanít: Budapest, Dorog, Esztergom

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36208011581

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Egyetemi

Foglalkozás: Tanár

Kor: 28 éves

Bemutatkozás

Úgy látom, ha valaki igazán elkötelezett a nyelvtanulás iránt már 8 hónap alatt is le tud rakni egy középfokú nyelvvizsgát, akár teljesen kezdő szintről is.
Az egyéni tapasztalatom, hogy az emberek hosszú évekig nem merik használni a tanult nyelveket élő szóban, sokáig csak keresgélik a szavakat, nyelvtani formulákon agyalnak, s ezzel blokkolják a kommunikáció létrejöttét. Ez nálam sem volt másképp. Első hosszabb külföldi tartózkodásom alkalmával azonban kifejlesztettem egy biztos módszert, aminek segítségével gördülékennyé vált a kommunikáció, önbizalmat teremtve ezáltal a sikeres és hatékony munkavégzéshez.

Szeretnék segíteni minden tanítványnak, hogy bármilyen szinten is tartson a nyelvtanulásban bátran merje használni a nyelvet a nyelvvizsgára való készüléskor, egy munkainterjú alkalmával, avagy bármilyen külföldi tartózkodás során.

Magamról: Több évig éltem és tanultam külföldön Nagy-Britanniában és Olaszországban. Mindig is nagyon szerettem tanítani, a tudás átadása az egyik legszebb dolog az életben.

Oktatás helyszíne

Otthon Esztergom
Házhoz megy Egész Esztergom

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Amerikai angol, Amerikai kultúra, Beszédcentrikus oktatás, Brit kultúra, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Turisztikai angol utazóknak, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@angoltanarok.com e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.